OASIS® BLACK Serie

Het zwarte steekschuim van de OASIS® BLACK IDEAL serie heeft dezelfde kwaliteit en eigenschappen als de bewezen groene OASIS® IDEAL steekschuim:

  • Universeel bruikbare steekschuim voor bloemen
  • Geschikt voor zowat alle bloemen en bloemenarrangementen
  • Vlugge water absorptie
  • Lage drainage
  • Optimale ophoudingskracht

Het zwarte steekschuim kan gebruikt worden als een “design element” in het ontwerp van de stukken.  Het hoeft zelfs niet volledig bedekt te zijn en kan losstaand gebruikt worden indien gewenst.   Zodoende spaart de bloemist niet enkel tijd, maar eveneens materiaal.

Uniek, modern, uitzonderlijk.

Oasis Black Ideal

De OASIS® BLACK BIOLIT® serie bestaat uit, net zoals de OASIS® BLACK IDEAL serie, uit een steekschuim dat dezelfde eigenschappen en kwaliteiten heeft als de groene OASIS® IDEAL steekschuim.  Het schuim is gecombineerd met een gerecycleerde kartonnen basis.  De producten zijn geschikt voor zowel begrafenis bloemstukken als voor tafel- en kamerdecoratie.  Om delicate ondergrond te beschermen, raden we aan om een waterproof basis onder de karton te leggen.

Het gerecycleerde karton is gemaakt van 100% geperst oud papier.
Biolit Herz Black

Ook voor de OASIS® BLACK NAYLOR BASE® serie is de kwaliteit van onze groene OASIS® IDEAL steekschuim gebruikt, maar dan in trendy zwart.

Het plastiek mandje dient als water reservoir.  Het is bijzonder geschikt voor arrangementen die gedurende een langere periode (bv. adventskransen) gepresenteerd worden; het plastiek mandje is bijzonder robuust en water kan bijgegoten worden.   Anti-slip knoppen voorkomen dat het mandje gaat schuiven of krassen veroorzaakt.Black Naylor base

Onze favoriete tafel versiering is nu ook beschikbaar in trendy zwart.  Het zwarte steekschuim in een zwart mandje is de ideale basis voor een modern, trendy bloemen arrangement met een geavanceerd uitzicht.

Product kenmerken en voordelen:

  •     geen verspilling van schuim

  •    tijds- en kosten besparende 

  •     het plastiek mandje dient als water reservoie en laat toe om eenvoudig water toe te voegen.

OASIS Black Table Deco Serie 2

Klein maar dapper!  De kleur zwart is nog steeds in de mode.  Met de zwarte versie van onze populaire OASIS® Junior Complet bowl, kunnen nu kleine bloemstukken gemaakt worden met zwarte schuim.  Omdat de schuim niet helemaal bedekt moet worden, kunnen speciaal ogende arrangementen gemaakt worden met relatief weinig bloemen.

Black Junior Complet

De OASIS® EYCHENNE® ALL BLACK serie bestaat uit speciale vaste polyurethane schuim en een bestendige basis uit plasiek.

De samenstelling van het steekschuim wordt gekarakteriseerd door de volgende eigenschappen:

De hoge stabiliteit van het schuim is voordelig, specifiek voor werkstukken met lange stengels, en opent nieuwe creatieve horizonten.

Geschikt voor vers, zijde en gedroogde bloemen.

Wanneer gebruikt voor verse bloemen moet het schuim bewaterd worden met vershoud product Colorfast pH-neutral.  Het waterhoudende vermogen is namelijk iets minder dan dat van het groene schuim, omdat het ook geschikt is voor gedroogde bloemen.  Regelmatig bewateren is dan ook aangeraden.

Couronne 30 cm_EYCHENNE ALL BLACK