Heb je deze nieuwe bloementrend al geprobeerd met OASIS® BLACK IDEAL Steekschuim?

 - Algemeen

Smithers-Oasis, uitvinder van het eerste waterabsorberende steekschuim, lanceerde een jaar geleden een nieuw assortiment. Onder de naam OASIS® Black Ideal steekschuim.
Dit assortiment werd in een mum van tijd een bloementrend.

 

Maar waarom? Laten we een kijkje achter de schermen nemen

Zwart staat in de eerste plaats voor elegantie en stijl en is zonder twijfel een van de chicste beschikbare kleuren. Deze kleur straalt luxe en exclusiviteit uit en tilt optisch het bloemstuk naar een hoger niveau.
Belangrijk en totaal anders bij het bekende groene steekschuim is dat het ook terug te vinden is in de ontwerpen.
Dit zwarte OASIS® steekschuim hoef je niet helemaal af te dekken met bladeren en bloemen omdat het onderdeel is van het bloemstuk. Hierdoor is aanzienlijk minder materiaal nodig, wat financieel aantrekkelijk is, en kost het maken van een mooie creatie minder tijd.
Kortom, er zijn alleen maar voordelen.

De gebruiker van het zwarte steekschuim wordt een ontwerper en de kleur is te combineren met elke bloemkleur. Goede kleurcombinaties met dit steekschuim zijn met de kleuren wit, oranje, geel en paars.

Maar hoe zit het met de kwaliteit van dit zwarte OASIS® steekschuim?
Het is Smithers-Oasis gelukt om dit zwarte steekschuim dezelfde kwalitatieve eigenschappen te geven als het OASIS® Ideal steekschuim.
Met dit zwarte OASIS® steekschuim heeft de gebruiker een product van constant goede kwaliteit en blijven de bloemen lang vers. Zowel in dit nieuwe steekschuim als in de groene variant kunt u de bloemen gemakkelijk plaatsen.

Wist je dat één steen OASIS® steekschuim ongeveer 2 liter water kan vullen, een echt waterreservoir voor bloemen, en dit in slechts 50 seconden!
OASIS® BLACK Ideal steekschuim bestaat niet alleen in verschillende soorten en maten zoals kransen, hartjes, bakstenen etc. Maar ook in meerdere ondergronden.

 

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk zijn er ook de OASIS® zwarte Ideal steekschuimproducten die geen basis hebben zoals de volgende 2 producten: OASIS® zwarte Ideal schuimsteen en de OASIS® zwarte Ideal bol.
Dan zijn er nog de OASIS® BLACK tafel deco’s en de OASIS® BLACK junior complet die een kunststof voet hebben. Deze producten zijn perfect voor een tafelarrangement.

 

 

 

 

 

Producten met een zwarte kunststof basis zoals onze bekende OASIS® NAYLORBASE® producten, maken al jarenlang een vast onderdeel uit van het OASIS® assortiment. In sommige delen van de wereld staat dit zwarte assortiment bekend als OASIS® Midnight- of OASIS® Noir Ideal Floral Foam.

De kunststof voet is robuust en duurzaam en geeft het arrangement een stevige grip. Het dient ook als een waterreservoir dat vooraf voorbereidend werk mogelijk maakt.
De producten die we met deze basis hebben zijn de OASIS® zwarte NAYLORBASE® krans en de OASIS® zwarte design ring.

De basis van gerecycled karton bevindt zich meestal binnen het sympathiebereik van alle OASIS® BIOLIT®-producten. De basis is gemaakt van papier-maché en is daardoor milieuvriendelijk. De structuur van deze basis geeft arrangementen de nodige houvast.

 

 

 

 

 

 

 

Producten met deze basis kunnen probleemloos op begraafplaatsen worden gebruikt. Ze zijn ook composteerbaar wanneer ze worden versnipperd.

De beschikbare OASIS® Black BIOLIT®-vormen zijn ringen, hartjes en een kruis.
Kortom, het biedt enorm veel mogelijkheden.

 

Ga voor meer informatie naar www.oasisfloral.com of ga naar uw plaatselijke groothandel.

Bent u een bloemist?

Registreer u als professionele bloemist op onze website. Zo kunt u onze website ten volle benutten.

Registreer als bloemist

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief als u op de hoogte wenst te blijven van nieuwe ontwikkelingen, inspiratie, tips & tricks, ... .

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in onze privacy policy.